LIVESCENEN BLIVER TIL FESTIVALBUSSEN

Logo_version_color_black_outline_copy

LIVESCENEN BLIVER TIL FESTIVALBUSSEN

Fra og med fredag den 15. december, ophørte Livescenen efter mere end 12 års virke. Livescenens hidtidige partnere fra Sverige – Festivalbussen – overtog med det samme driften og de allerede annoncerede koncertrejse ture.

Med Festivalbussens overtagelse af Livescenen, bydes de nu velkommen på det danske marked og jeg ser store muligheder for, at det danske publikum nu får mulighed for meget lettere adgang til mange flere spændende festivaler rundt om i det europæiske.

For dig som allerede har bestilt årets store tur til Wacken Open Air, eller du måske overvejer det så skal du endelig booke løs, kan vi trygt sige, at alt forbliver som det hidtil har været annonceret og du kan stadig regne med de vanlige dygtige danske guider. I vil alle frem over modtage informationer fra Festivalbussen.
Se meget mere på Festivalbussens egen hjemmeside for udvalg af rejser og hvad der måtte blive muligt frem over fra Danmark af.
www.festivalbussen.com

Livescenens andet store Wacken show – W:O:A Metal Battle, vil fremover blive administreret af Devilution i fast samarbejde med alle tidligere aktører, blandt andet værende Blastbeast. Se mere på siden www.facebook.com/woambdk

 

Med venlig hilsen

 

Kasper Molin
Tidligere ejer og administrator
Livescenen

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar

© 2005-2016 LiveScenen.dk - All rights reserved