featurebillede

METALLICA I ROYAL ARENA

LAD BILEN STÅ – TA´ BUSSEN DIREKTE TIL..
METALLICA
ROYAL ARENA, KØBENHAVN 02.09.2017

KLIK FOR BESTILLING

Livescenen arrangerer bustransport til Metallica i Royal Arena den 2. september.

Priserne inkluderer transport tur/retur

DØR ÅBNER17:30

KLIK FOR BESTILLING
Aalborg v/ Rutebilstationen Perron 11 11.00 550
Randers v/ Samleplads Afkørsel 40 12:00 550
Aarhus v/ Musikhuset 12:45 500
Horsens v/ Burger King/Statoil 13:30 500
Vejle v/ Bilka Haahr benzin, Afkørsel 60 14:00 500
Fredericia v/ Circle K. Afkørsel 59 14:30 500
Odense v/ McDonalds, Afkørsel 50 15:30 400
Nyborg v/ Circle K, afkørsel 45 16:00 400

Fra arrangørens – Livenation – hjemmeside:
METALLICA ÅBNER ROYAL ARENA I ØRESTAD

Vi er helt utroligt stolte og glade for, at det er lykkedes at få verdens største metalband til at teste stålet i den nye Royal Arena med et brag af et par åbningskoncerter! Det gør ikke glæden mindre, at det er en af Danmarks helt store internationale musikalske profiler, som personligt har ønsket at være en del af begivenheden, og at fejre og indvie Københavns nye multiarena.

Den 18. november er bandet aktuelle med deres tiende studiealbum “Hardwired… To Self-Destruct”.
“Hardwired… To Self-¬Destruct” er opfølgeren til ”Death Magnetic” fra 2008, der dengang toppede hitlisterne verden over. Det kommende album er produceret af Greg Fidelman, James Hetfield og Lars Ulrich, og når Metallica kommer til Royal Arena til februar, vil det således være første mulighed for at høre bandets nye materiale live i Europa, ligesom Metallica vil levere et “one off” show, specielt til lejligheden.

Lars Ulrich
”Metallica åbner den nye arena! Det glæder vi os utroligt meget til. Vi er stolte og taknemmelige for, at vi er det første band der kommer gennem dørene og indvier den nye arena, og det er jo et stykke tid siden vi har været i Danmark, i Horsens for et par år siden, så vi er ekstra ekstra spændte på, at komme tilbage til mit fædreland og spille nye numre fra den friske plade. Vi ses derude til indvielsen af den nye Copenhagen Royal Arena”.

Thomas Johansson, Chairman International Music Live Nation: ”Det er fantastisk for os at kunne byde Metallica velkommen til åbningen af Royal Arena.”

Dan Hammer, Administrerende Direktør Royal Arena: ”Når et verdensnavn som Metallica går et par ekstra mil for at åbne Royal Arena med et unikt dobbeltbrag, placerer det øjeblikkeligt Københavns nye arena i den globale elite. Vi er både stolte og ydmyge over hele bandets gestus”.

Fakta:
Royal Arena er Danmarks kommende multiarena med en maksimumkapacitet til koncerter på cirka 16.000 gæster. Arenaen, der er placeret centralt i Ørestad mellem Københavns Lufthavn og hovedstadens rådhus, er tegnet af det danske arkitekthus 3XN. Det er Realdania og Københavns Kommune, der ejer selve bygningen, og arenaen drives af et selskab under Live Nation Entertainment, som er verdens førende arrangør af live-underholdning. Der forventes mellem 60 og 80 årlige arrangementer i Royal Arena, der har fået sit navn via et tæt samarbejde mellem Royal Unibrew og arenaen.

Døre: 17:30

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar

© 2005-2016 LiveScenen.dk - All rights reserved