LAD BILEN STÅ – TA´ BUSSEN DIREKTE TIL..
METALLICA
ROYAL ARENA, KØBENHAVN 02.09.2017

TUREN ER UDSOLGT

Livescenen arrangerer bustransport til Metallica i Royal Arena den 2. september.

Priserne inkluderer transport tur/retur

BUS 1
BY OPSAMLINGSTED AFGANG KL.
Aalborg v/ Rutebilstationen Perron 11 11.00
Randers v/ Samleplads Afkørsel 40 12:00
Aarhus v/ Musikhuset 12:45
Horsens v/ Burger King/Statoil 13:30
Vejle v/ Bilka Haahr benzin, Afkørsel 60 14:00
Fredericia v/ Circle K. Afkørsel 59 14:30
Odense v/ McDonalds, Afkørsel 50 15:30
BUS 2
BY OPSAMLINGSTED AFGANG KL.
Nyborg v/ Circle K, afkørsel 45 16:00
Slagelse v/ Stop 39, på bagsiden 16:30

Tiderne for afrejse, er som følger.
17:30 Dørene åbner & forventet ankomst med busserne
20:00 APHYXION
23:00 forventer at show slutter heromkring.

Afgang er senest en timer efter endt koncert – hvis ikke andet informeres om ved ankomst.

 

PRAKTISKE INFORMATIONER – BUSTUREN
HUSK DIN KONCERT BILLET – den er næsten ikke til at undvære den dag.

  • Venligst være ved opsamlingsstedet senest 15 min før.
  • Checkin ved bussen og i modtager her de evt. bestilte koncertbilletter. Medbring gerne vouchers.
  • Busserne sætter af på Ørestads boulevard ved Royal Arena og kører efterfølgende væk. I samles op ca. samme sted hvor i blev sat af.
  • Husk at få chaufførens telefonnummer, inden i forlader bussen
  • Ta’ småpenge med til busturen, og kontanter til betaling ved koncerten.

MAD OG DRIKKE PÅ TUREN:
Der sælges kolde øl og sodavand på bussen til cirka 15kr stykket – der kan ikke garanteres for ”light” udgaver. Egne medbragte øl og sodavand må ikke nydes i bussen. Husk småpenge.
Det er en lang dag, så ta’ gerne en madpakke med – og vand er naturligvis frit at tage med.

OM BUSSERNE
Busserne som Livescenen og Koncertbussen kører med, er alle af nyere stand og miljøgodkendte efter seneste regler. Dette er naturligvis for at sikre jer en så behagelig oplevelse som muligt, og alle busser er selvfølgelig også udstyret med klima- eller airconditionanlæg, toilet og god benplads.

Vores koncertrejser er altid en festlig tur med mange forskellige gæster. Derfor bedes i tage hensyn til følgende på turen.
– Toilettet er at betragte som et nød-toilet, dvs. bruges kun til lette gøremål. Alle skal sidde ned under besøg.
– Grundet jeres sikkerhed skal man sidde normalt i sæderne.
– Ved større svineri på sæder eller gulv, opkræves ekstraregning
– Der er rygeforbud i busserne
– Der er festlig stemning i bussen

PRAKTISKE INFORMATIONER – KONCERTEN
BILLET
Venligst hav din billet klar til scanning enten på telefon eller på papir.
Tjek din indgang på billetten. Hvis I har billetter på papir, sørg for at dele billetterne ud – hver enkelt person skanner den nemlig selv igennem ved indgangen.

DANKORT-KONTANTER
Mobilepay er Royal Arenas foretrukne betalingsform (husk at slå Bluetooth til på din telefon), men betaling kan også foretages med VISA/Dankort, Mastercard og diverse andre gængse betalingskort. Der vil derudover i begrænset omfang være mulighed for at betale kontant i udsalgsstederne.
Der forefindes ikke hæveautomat i arenaen.
Husk også kontanter til eventuelt køb i bussen.

RYGNING
Det er ikke tilladt at ryge i Royal Arena, så vi har oprettet særlige ryge-afsnit udenfor: På Level O (stueniveau) ved indgang G, på Level 1 ved indgang A. Gæster på Level 3 bedes benytte udgangen på Level 1. Rygeområderne vil være åbne fra ca. 19.30. Bemærk, at Royal Arena er indrettet efter nyeste sikkerhedsstandarder, med ca. 2.000 røgdetektorer, og rygning indenfor vil medføre bortvisning og efterfølgende afgift.

DER ER GARDEROBE I ARENAEN
…men vi anbefaler i stedet, at efterlade tingene i bussen, så vi undgår lange køer til garderoben efter showet. Det er ikke et krav at overtøj skal opbevares i Arenaens garderobeskabe/lockers.

Der findes ubemandede, aflåste garderobeskabe (lockers) rundt omkring i arenaen – flest på gulvniveau. Leje og betaling af lockers foregår via app’en ”Royal Arena” og derigennem Mobilepay. Appen kan downloades via AppStore eller GooglePlay. Det koster 30 kr. at leje et garderobeskab under et arrangement. Hver locker måler 45x30x30 cm. Antallet af lockers er begrænset, så del gerne med dine ledsagere. Der vil være bemandet garderobe i telte udenfor indgang B og C – disse er forbeholdt billetholdere med billet til disse indgange. På niveau 1 vil der ligeledes være bemandet garderobe med begrænset plads. Prisen er 30 kr. pr. jakke.

DET ER IKKE TILLADT AT MEDBRINGE FØLGENDE TIL KONCERTEN
Det er ikke tilladt at medbringe professionelt fotoudstyr. Akkrediteret presse er undtaget i denne sammenhæng.  Ej heller må der medbringes Ipads, da brug af disse til at tage billeder kan genere artister og øvrige gæster.

Fyrværkeri, professionelt kamera/fotoudstyr, videoudstyr, lydoptagere, laserpenne, bannere, paraplyer, klapstole, skamler mv., drikkevarer (emballage underordnet) og madvarer. For at undgå ærgrelse og unødvendig ventetid for dig selv og de øvrige gæster, så undlad at medbringe disse.

Det er der i mod tilladt at tage en kikkert med.

Venlig hilsen

Livescenen & koncertbussen.dk

 

 

Fra arrangørens – Livenation – hjemmeside:
METALLICA ÅBNER ROYAL ARENA I ØRESTAD

Vi er helt utroligt stolte og glade for, at det er lykkedes at få verdens største metalband til at teste stålet i den nye Royal Arena med et brag af et par åbningskoncerter! Det gør ikke glæden mindre, at det er en af Danmarks helt store internationale musikalske profiler, som personligt har ønsket at være en del af begivenheden, og at fejre og indvie Københavns nye multiarena.

Den 18. november er bandet aktuelle med deres tiende studiealbum “Hardwired… To Self-Destruct”.
“Hardwired… To Self-¬Destruct” er opfølgeren til ”Death Magnetic” fra 2008, der dengang toppede hitlisterne verden over. Det kommende album er produceret af Greg Fidelman, James Hetfield og Lars Ulrich, og når Metallica kommer til Royal Arena til februar, vil det således være første mulighed for at høre bandets nye materiale live i Europa, ligesom Metallica vil levere et “one off” show, specielt til lejligheden.

Lars Ulrich
”Metallica åbner den nye arena! Det glæder vi os utroligt meget til. Vi er stolte og taknemmelige for, at vi er det første band der kommer gennem dørene og indvier den nye arena, og det er jo et stykke tid siden vi har været i Danmark, i Horsens for et par år siden, så vi er ekstra ekstra spændte på, at komme tilbage til mit fædreland og spille nye numre fra den friske plade. Vi ses derude til indvielsen af den nye Copenhagen Royal Arena”.

Thomas Johansson, Chairman International Music Live Nation: ”Det er fantastisk for os at kunne byde Metallica velkommen til åbningen af Royal Arena.”

Dan Hammer, Administrerende Direktør Royal Arena: ”Når et verdensnavn som Metallica går et par ekstra mil for at åbne Royal Arena med et unikt dobbeltbrag, placerer det øjeblikkeligt Københavns nye arena i den globale elite. Vi er både stolte og ydmyge over hele bandets gestus”.

Fakta:
Royal Arena er Danmarks kommende multiarena med en maksimumkapacitet til koncerter på cirka 16.000 gæster. Arenaen, der er placeret centralt i Ørestad mellem Københavns Lufthavn og hovedstadens rådhus, er tegnet af det danske arkitekthus 3XN. Det er Realdania og Københavns Kommune, der ejer selve bygningen, og arenaen drives af et selskab under Live Nation Entertainment, som er verdens førende arrangør af live-underholdning. Der forventes mellem 60 og 80 årlige arrangementer i Royal Arena, der har fået sit navn via et tæt samarbejde mellem Royal Unibrew og arenaen.

Døre: 17:30

© 2005-2016 LiveScenen.dk - All rights reserved