Ny hjemmeside og nye tider

livescenen

Tiden er kommet for en ændring for Livescenen som firma.
Det har igennem lange tider, været et brændende ønske at få re-designet Livescenen. Hjemmesidens, og derved firmaets profil, har også igennem de senere år fremstået lidt uklart, så den skulle også rettes til. Det er nu lykkedes og jeg håber i kan lide den nye side og Livescenens meget mere simple koncept.

Siden starten i 2005, har jeg prøvet mange projekter af i Livescenen regi, mange flere end der nogensinde nåede til hjemmesiden. Hjemmesidens oprindelige primære funktion som en koncertkalender, er pillet helt ud nu. Dette blev desværre aldrig helt den store succes som jeg håbede på, men der skal herfra lyde en enorm stor tak til alle de kunstnere og spillesteder, som bakkede op om dette.

Alle projekterne er nu kogt ned til to primære områder – koncertrejserne og events/koncertbooking. Dette har været de områder hvor Livescenen hidtil har virket med stor succes og det er derfor naturligt at fokusset fremover bliver lagt her.

Jeg håber i synes godt om dette lettere skift og dermed fortsat vil bakke op om Livescenen og det som det hele handler om. Nemlig ud og opleve musikken LIVE.

Med venlig hilsen

Kasper Molin
Indehaver af Livescenen.dk

2 kommentarer

 • Bjorgvin 5. December 2011

  Tillykke med din nye side Kaper!!
  Held og lykke med Livescenen.

  Respond
 • Kurt 9. December 2011

  Tillykke med siden
  det ser godt ud

  Respond

Skriv en kommentar

© 2005-2016 LiveScenen.dk - All rights reserved