OM W:O:A MB

OM W:O:A METAL BATTLE

W:O:A Metal Battle afholdes i år på Wacken Open Air festivalen for 15. gang og er i dets grundform en talentkonkurrence for upcoming hård rock og metal bands. Der er mere end 40 lande med i konkurrencen spredt ud over hele kloden – blandt andet Canada, Mexico, Sydafrika, Kina, Mellemøsten og naturligvis størstedelen af de Europæiske lande.
Hvert land/område har nationale konkurrencer og finder hver i sær én vinder, som efterfølgende kommer til Wacken Open Air, og deltager i den internationale finale.

Danmark har deltaget i showet siden 2010. Der er i år atter fem indledende runder og en finale. Vinderbandet sender vi naturligvis også til den store internationale finale på Wacken Open Air festivalen i Tyskland, som afholdes i ”Bullhead City” på W:E:T- & Headbangers Stage.

 

SHOWTIME
Maj måned 2018

JURYEN
I de Danske runder, er det metalfolk som sidder i juryen repræsenteret af primært bookere og pressefolk. Disse juryfolk har også til opgave at snakke med bands efterfølgende og komme med feedback.
I Tyskland er juryen en repræsentant fra hvert deltagende land og en række øvrige af festivalen inviterede folk.

PRÆMIER DANMARK
Præmier til vinderen af Danmark opdateres mere om senere.

PRÆMIER FINALEN
Ud over de mange nationer som kigger og vurderer de spillende bands på Wacken, så er der fra festivalens side inviteret en lang række internationale bookingbureauer, producere og pladeselskaber, som de dystende bands kan mødes med backstage og derved få en stor netværksudvidelse.
Endvidere er der både penge præmier og udstyr til Top 5. Præmielisten i 2017 var således: http://www.metal-battle.com/info/prizes/

UDVÆLGELSEN
De deltagende bands udvælges af en kompetent metallisk jury ud fra de indsendte tilmeldinger.
Alle indsendte tilmeldinger hører svar tilbage cirka medio februar om de er kommet med eller ej.

Til hver indledende runde er der 4 pladser. 5 runder af 4 bands – i alt 20 pladser. Ethvert deltagende band skal spille to shows i de indledende runder, så juryen har to shows at evaluere dem ud fra. Det vil med andre ord sige, at der er 10 ledige pladser til deltagende bands.
4 af disse bands kommer til finalen. Vinderen af denne aften sender vi videre til verdens bedste metal festival – Wacken Open Air.

SPONSORER & PARTNERE
MONSTER ENERGY – JÄGERMEISTER
DEVILUTION – BLASTBEAST
SPILLESTEDERNE
AALBORG METAL FESTIVAL

TIDLIGERE DANSKE VINDERE
2010: By The Patient
2011: Aphyxion
2012: Electric Hellride
2013: Dk pause
2014: Huldre
2015: Savage Machine
2016: Sunless Dawn

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar

© 2005-2016 LiveScenen.dk - All rights reserved